Sezóna v plném proudu

09.07.2015 00:00

  Naši koně zahájili sezonu začátkem dubna parkurovými závody v Olomouci. Svoji premiéru zde velmi dobře zvládla nová dvojice Wanda Harnolová a AFRIKA.Druhým sportovním partnerem Wandy je SKY DANCER. Rozeskočit se na parkurových závodech byli  také militaristé GAPER,ELTIO,ALL RIGHT,SANTANA,KLAUDI VINIBI  a FLORA. Nezaháleli však ani ostatní.. POLARIS(Michaela Hrdlovičová),RASCA (Tomáš Konečný)a DARK DIAMOND(Ivana Konečná).

  Na první závody ve všestrannosti vyrazili naši koně v dubnu do Pardubic. Velmi dobře si v soutěži Z vedl GAPER(Petra Přidalová),který dokončil v konkurenci 42 dvojic jako třetí. Stejné umístění si odvezla KLAUDI VINIBI(Ivana Konečná) ze soutěže ZK. ALL RIGHT(I.Konečná) se podařilo zvítězit ve stupni ZL. Tato dvojice soutěží v Kriteriích mladých koní ve všestrannosti  a mezi šestiletými koňmi zvítězila v kvalifikaci v Těšánkách a v Kolesách.

  Výkonnostní vzestup se podařil dvojici FLORA a Michaela Hlavinková,která získala při Oblastním mistrovství mladých jezdců(Loštice) 3.místo a zároveň posunula svoji klisnu i sebe o stupeň výš- do soutěže L.

  Stejně tak dvojice ELTIO a Tereza Valentová,pro které byl start v soutěži L premiérou ,si poradili velmi dobře a v Kolesách dokončili na místě devátém.

 JUNIOR TEAM jede také na plné obrátky :) Už umíme čistit,uzdit,skoro i sedlat :) a také jezdit!!